Đorđe Balašević jedva čeka unuku

Izvor: Mondo, 11.Okt.2012, 18:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đorđe Balašević jedva čeka unuku

Glumica Jovana Balašević, ćerka poznatog panonskog mornara, u sedmom je mesecu trudnoće i blista od sreće.

Najstarija ćerka Đorđa Balaševića pokazala je trudnički stomačić na crvenom tepihu rođendanske žurke časopisa "Story", a za MONDO kaže da se dobro snalazi u ulogama u pozorištu, ali se najviše raduje najvažnijoj ulozi majke, koju će preuzeti za nepuna dva meseca.

"Nadam se najboljem. Daću sve od sebe da budem onoliko dobar roditelj koliko su >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << meni moji roditelji bili", kaže Jovana.

Đole i Olivera će dobiti unuku, ali nemaju pravo glasa pri izboru imena.

"Nosim devojčicu, ali joj još uvek nismo smislili ime. Niko se ne meša u izbor imena, takav je bio dogovor sa rodbinom. Nas dvoje odlučujemo o tome, jer smo i sami učestvovali u tome", konstatuje uz smeh.

Po njenim rečima, Balaševiću treba malo više vremena da poveruje da će njegova devojčica dobiti svoju devojčicu i da u njegovu porodicu stižu "neki novi klinci".

"Moj tata je ponosan što će postati deka, ali iskreno, čini mi se da još uvek nije svestan da se to zaista dešava. Mama se već privikla na činjenicu da će postati baka. Vrlo je angažovana i pomaže oko nekih stvari koje još uvek ne znam. Ona mi je velika podrška".

Budući tata Aleksandar Jovanović se bavi urbanizmom a mama glumom, pa njih dvoje kažu da je to dobar "miks gena“.

"Našoj devojčici će biti dato najbolje. Mogla je od nas da 'pokupi' svašta. Porodica mog momka ima drugačiji vid obrazovanja, tako da će ona imati široku paletu mogućnosti, od nauke do umetnosti. Mislim da će to biti njen izbor", kaže šarmantna glumica koja i u sedmom mesecu trudnoće ne odustaje od posla.

"Radim još uvek i prija mi. Igrati sa trudničkim stomakom je neprocenjivo iskustvo i stvarno uživam u tome", rekla je Jovana koju publika može da gleda u pozorištima u Novom Sadu i Beogradu.

(MONDO, foto: story.rs)

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.