Đorđe Balašević 24. maja na Kalemegdanu

Izvor: Kurir, 28.Feb.2013, 00:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đorđe Balašević 24. maja na Kalemegdanu

Ulaznice će biti puštene u prodaju od 4. marta po cenama već od 1.990 i 2.590 dinara za parter 1 i 2, kao i 3.200 dinara za 2.000 ulaznica u Fan pitu ispred bine

BEOGRAD - Popularni vojvođanski kantautor Đorđe Balašević održaće svoj prvi veliki koncert na otvorenom u Beogradu, na Kalmegdanu 24. maja, najavio je organizator koncerta Avalon produkcija.

Balašević je za četiri decenije izuzetno uspešne karijere samo u Sava centru održao 150 koncerata, koncert >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << na Kalemegdanu biće njegov najveći i prvi veliki koncert pod otvorenim nebom u Beogradu.

Višedecenijsku tradiciju rasprodatih koncerata u Sava centru, posle dužeg vremena, popularni "Panonski mornar" zameniće u Beogradu sa istorijskom lokacijom otvorenog platoa ispod bedema Beogradske tvrđave, u neposrednoj blizini Dunava.

Na do sada najvećem koncertu u Beogradu koji najavljuje simboličnim sloganom "Osmeh se vratio u Beograd“, Balašević će nastupiti sa svojim bendom "Panonskom mornaricom".

Koncert je nazvan po pesmi "Osmeh se vratio u grad" koju je objavio prošle godine.Karte za koncert u velikom kalemegdanskom parku između tvrđave i Dunava biće puštene u prodaju od ponedeljka, 4.marta širom Srbije i regiona na blagajnama Eventima.

Cene ulaznica su 1990 i 2590 dinara za parter, 3200 dinara za 2000 ulaznica u Fan pitu ispred bine dok će cene ulaznica za tribine i VIP zonu biće naknadno saopštene.

Balaševićevu biografiju najbolje opisuju njegove bezvremenske pesme sa do sada objavljenih 14 studijskih, dva koncertna i više kompilacijskih albuma.Pored učešća u domaćim serijama "Specijalna redakcija“, "Vojnici“, "Pop Ćira i pop Spira“ i "Panonski mornar“, publici je predstavio i četiri svoje knjige "Tri posleratna druga“, "I život ide dalje (sve dalje odavde)...“, "Dodir svile“ i "Jedan od onih života“.

Film "Kao rani mraz“, koji je režirao prema prethodno opevanoj priči o Vasi Ladačkom, sa Radetom Šerbedžijom, Danielom Kovačevićem i njegovom ćerkom Jovanom, premijerno je prikazan 2010. godine, da bi ga u narednih godinu dana pogledale desetine hiljada ljudi širom Srbije i cele bivše Jugoslavije na specijalnim i uvek rasprodatim projekcijama.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.