Đokić: Socijalistička partija promoviše sport

Izvor: Nezavisne Novine, 05.Jul.2015, 21:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đokić: Socijalistička partija promoviše sport

TESLIĆ - Sport je prilika u kojoj čovjek može da uživa u radosti uspjeha, ali istovremeno da se suoči sa gorčinom poraza, pa treba da se navikne i na jedno i na drugo, izjavio je predsjednik Socijalističke partije /SP/ Petar Đokić večeras u Tesliću gdje prisustvuje finalnoj večeri turnira u malom fudbalu "4. juli", u organizaciji Opštinskog odbora ove stranke.

"To je društveni izazov u koji se mi socijalisti često upuštamo, s namjerom da stvari pokrećemo naprijed >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << i da učinimo bolje", rekao je Đokić.

Đokić je izrazio zadovoljstvo što SP promoviše važne društvene vrijednosti, kao što su sport i sportska nadmetanja.

On je istakao da ova partija u Tesliću po 13. put organizuje turnir u malom fudbalu "4. juli", koji je postao prestižna sportska manifestacija u Republici Srpskoj, kako po kvalitetu učesnika, tako i po broju gledalaca.

Predsjednik Koordinacionog odbora turnira Mladen Lukić rekao je da na turniru učestvuje 20 ekipa za koje, između ostalog, nastupaju reprezentativci Srbije, BiH, Hrvatske, "što ga čini najjačim u posljednjih 13 godina".

U finale su se plasirale ekipe Socijalističke partije i "Dević tekstila".

Turnir u malom fudbalu "4. juli" održava se na sportskom terenu Zdravstveno- turističkog centra "Banja Vrućica" u Tesliću.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.