Đilas i Jovanović napustili sednicu posle uvreda

Izvor: N1 televizija, 09.Maj.2018, 13:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đilas i Jovanović napustili sednicu posle uvreda

Posle međusobnog optuživanja aktulene beogradske vlasti i opozicije, odbornici Saveza za Srbiju napustili su sednicu skupštine. Dragan Đilas i Nikola Jovanović objasnili su da su sednicu napustili jer nisu dobili priliku da odgovore na uvrede koje su stizale od odbornika vlasti.

Kažu da ce sednicu napuštati svaki put kada ne dobiju pravo da odgovore na vređanje.

U toku je izbor predsednika Skupštine Grada Beograda. Jedini kandidat je dosadašnji predsednik Nikola Nikodijević iz SPS.

Potvrđeni su mandati odbornicima u novom sazivu Skupštine grada.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Đilas i Jovanović napustili sednicu Skupštine Beograda

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 09.Maj.2018

Posle međusobnog optuživanja aktulene beogradske vlasti i opozicije, odbornici Saveza za Srbiju napustili su sednicu skupštine. Dragan Đilas i Nikola Jovanović objasnili su da su sednicu napustili jer nisu dobili priliku da odgovore na uvrede koje su stizale od odbornika vladajućih u gradskom...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.