Djilas: SSP potvrdio bojkot izbora

Izvor: Beta, 09.Maj.2020, 14:59

Djilas: SSP potvrdio bojkot izbora

Predsednik Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Djilas izjavio je nakon današnje sednice predsedništva te partije da je potvrdjena odluka da se bojkotuju izbori i da veruje da će i pokret "Dveri", koje danas formalno odlučuju i istom pitanju, ostati pri istom stavu.Govoreći o odluci Pokreta slobodnih gradjana da učestvuje na predstojećim izborima, Djilas je za N1 rekao da je ta odluka doneta u trenutku kada je opozicija "odredjenim evroparlamentarcima" uspela da predoči da u Srbiji nema uslova da se izbori održe, kao i da učestvovanje na njima "neće ništa promeniti"."Mislim da ništa neće promeniti ako (u Skupštini Srbije) sedi 80, 50 ili 20 opozicionih poslanika", rekao je Djilas.Djilas je ocenio da je potrebno da se društvo oporavi od 50 dana izolacije i da u takvim uslovima nije trebalo "da se menjaju nikakve odluke" ili da vlasti izbore pomere "barem za jesen"."Postoje ljudi koji su ušli na izbore odavno u saradnji sa (predsednikom Srbije Aleksandrom) Vučićem ili oni koji veruju da je to način da se nešto promeni... Ja ih neću javno napadovati i kritikovati, ali verujem da to ide u korist produženja ove vlasti", rekao je Djilas.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Obradović: Dveri će sutra u Skupštini Srbije saopštiti da li bojkotuju izbore

Izvor: Danas, 09.Maj.2020

Predsednik Dveri Boško Obradović izjavio je za N1 da će sutra u Skupštini Srbije saopštiti konačnu odluku tog pokreta o bojkotu izbora.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.