Đilas Godfriju: Pokazali ste na čijoj ste strani

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Jan.2020, 17:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đilas Godfriju: Pokazali ste na čijoj ste strani

Predsednik Stranke Slobode i pravde Dragan Đilas zamerio je ambasadoru u SAD u Beogradu Entoni Godfriju što je prihvatio da gostuje u emisiji "Hit Tvit" na televiziji Pink, čime je, kaže Đilas, pokazao da je na suprotnoj strani od one na kojoj su "borci za demokratiju".

Đilas u pismu američkom ambasadoru ponavlja optužbe da je televizija Pink "učestvovala u ubistvu Olivera Ivanovića", kao i da propagira nasilje, širi mržnju i urušava demokratske vrednosti, te kaže >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << da gostovanje Godfrija pokazuje da je njemu bitno jedino to da Srbija prizna Kosovo i da kompanijama koje dolaze iz SAD da poslove vredne milijardu evra bez tendera.

Zato, kaže Đilas, američki ambasador sve toleriše predsedniku Srbije i "obasipa ga rečima pohvale i divljenja", a opozicija će pobedu, kako navodi, morati da osvoji sama.

"Ja ću Vam se javno zahvaliti što ste svima nama, koji se borimo za osnovne demokratske vrednosti, koji sanjamo slobodu i pravdu, ovim potezom definitivno pokazali da ste Vi u toj borbi na drugoj strani. Sumnjali su mnogi u to i do sada, na osnovu Vaših izjava, zbog osuda opozicije i glorifikovanja Aleksandra Vučića i Ane Brnabić. Posle ovoga, razloga za sumnju više nema", napisao je Đilas u otvorenom pismu Godfriju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Djilas: Američki ambasador gostovanjem na Pinku pokazuje da je bez sumnje na strani vlasti

Izvor: Beta, 26.Jan.2020

Predsednik Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Djilas danas je u otvorenom pismu poručio ambasadoru SAD Entoniju Godfriju da je prihvatanjem da gostuje u emisiji Hit tvit na televiziji Pink pokazao da se "u borbi za osnovne demokratske vrednosti u Srbiji nalazi na strani vlasti".Djilas se u pismu...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.