Đilas: Bolje zdravstvene usluge

Izvor: B92, 01.Apr.2012, 19:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đilas: Bolje zdravstvene usluge

Beograd -- Gradonačelnik Beograda i nosilac liste "Izbor za bolji Beograd" Dragan Đilas najavio izgradnju nove pijace i poboljšanje zdravstvenih usluga u Padinskoj skeli.

"Gradonačelnik je, na molbu stanovnika ovog dela grada, obećao poboljšanje zdravstvenih usluga u okviru najavljenog konkursa za zapošljavanje novih 60 lekara i 100 medicinskih sestara u domovima zdravlja i kliničko-bolničkim centrima u Beogradu", navodi se u saopštenju Gradskog odbora DS-a.

Predsednik >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << opštine Palilula Danilo Bašić i Đilas najavili su da će u najskorije vreme u neposrednoj blizini novootvorene hale sportova započeti izgradnja pijace.

Đilas je posetio i šetalište na Adi Huji i najavio nastavak uređenja tog dela grada.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.