Đilas, 2014. godina i fontana na Slaviji (VIDEO)

Izvor: Mondo, 02.Okt.2017, 14:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đilas, 2014. godina i fontana na Slaviji (VIDEO)

Na društvenim mrežama pojavio se snimak na kojem bivši gradonačelnik Beograda Dragan Đilas, u okviru kampanje za beogradske izbore 2014. godine, predstavlja novinarima projekat muzičke fontane na Slaviji.

Foto: youtube/screenshot

Ona izgleda gotovo istovetno kao ova koja je pre nekoliko meseci napravljena.

"Projekat je prelep, ubrzava protočnost saobraćaja na Slaviji, pravimo fontanu koja je i muzičkih i svetlosnih efekata", obećao je tada >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Beograđanima Đilas.



Izvor: youtube

Taj snimak uzburkao je javnost, jer se na snimku pojavljuje i funkcioner Demokratske stranke Balša Božović, koji je u više navrata kritikovao sadašnju gradsku vlast zbog izgradnje fontane.

"Odluka da se gradi preskupa fontana i da se grad dva meseca pre Nove godine osvetli punom snagom, dok novca nema za mlade talente, dokaz je bahatosti i razmetljivosti gradonačelnika i njegovih saradnika", rekao je Božović.

Đilas na snimku objašnjava da su pripremne radnje za rekonstrukciju Slavije završene, te da su sredstva obezbeđena kroz kredite EBRD-ija.

"Želimo da pokažemo kako bi Slavija za godinu dana izgledala i kako će izgledati 16. marta kada građani daju poverenje onima čije radove i dela mogu da dotaknu golim rukama", tako je govorio Đilas za vreme izborne kampanje za beogradske izbore 2014. godine.

Evo kako izgleda nova fontana:

Muzičko-svetlosni spektakl na Slaviji (FOTO/VIDEO)"Fontana na Slaviji među 10 najlepših u Evropi"

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Mali: Oni predlagali fontanu, mi je napravili

Izvor: B92, 02.Okt.2017

Napravili smo prelepu fontanu koja je deo Trga Slavija i sada kritikuju, kaže gradonačelnik Beograda Siniša Mali...Snimak na kojem bivši gradonačelnik Beograda Dragan Đilas predstavlja projekat muzičke fontane na Slaviji 2014, a sada ga kritikuje, pokazuje vrhunac licemerja politike koju vode...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.