Đikić: Ponovo bih spasio dečaka

Izvor: Press, 15.Jan.2013, 17:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đikić: Ponovo bih spasio dečaka

On je posebno zahvalan Leskovčaninu koji je obavestio patrolu policije da se na pruzi nalazi dečak i da će uskoro naići voz.
"Ponovo bih sve isto uradio, jer imam sina koji je tih godina i samo sam razmišljao da do dečaka stignem pre voza. Zahvalan sam građaninu koji nas je obavestio da je dečak na pruzi. Da nije bilo njega ja ne bih stigao na vreme ", kaže Đikić.
Policajac Mikica Đikić, spasio je u ponedeljak oko podneva trinaestogodišnjeg dečaka koji je stajao na pružnom >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << prelazu dok mu se približavao voz. Đikić je uspeo da ga uhvati i skloni sa pruge nekoliko sekundi pre prolaska lokomotive.
Đikić je već 2011. godine nagrađen kao najbolji saobraćajni policajac Policijske uprave u Leskovcu povodom Dana uprave saobraćajne policije, a posle najnovijeg podviga, nagradiće ga, kako je najavljeno, i predsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.