Izvor: Nezavisne Novine, 29.Avg.2020, 07:31

Djevojčice češće od dječaka imaju imaginarne prijatelje

Imaginarni prijatelji ili igračke s kojima djeca "razgovaraju" faza su koja se javlja obično između treće i četvrte godine. U toj dobi djetetu se razvija mašta, mijenja se način igre, a granica između stvarnosti i mašte još nije čvrsto određena. Zamišljeni prijatelj normalan je i kreativan način koji može pomoći djetetu da se nosi s osjećajima ili situacijama kojima nije doraslo.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Devojčice češće od dečaka imaju imaginarne prijatelje

Izvor: Radio 021, 29.Avg.2020

Imaginarni prijatelji ili igračke s kojima deca "razgovaraju" faza su koja se javlja obično između treće i četvrte godine...U tom uzrastu razvija se dečija mašta, menja se način igre, a granica između stvarnosti i mašte još nije čvrsto određena. Zamišljeni prijatelj normalan je i kreativan...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.