Đelić na IPA konferenciji

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Dec.2010, 04:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đelić na IPA konferenciji

BRISEL -

Potpredsednik Vlade za evropske integracije Božidar Đelić učestvovaće na regionalnoj IPA Konferenciji "Održivi rezultati i uticaji" 2010, koja se održava u Briselu, u organizaciji Generalnog direktorata za proširenje Evropske komisije.

Đelić će u delu skupa pod nazivom "Ključni izazovi i kako ih najbolje usmeriti?", govoriti o potrebnoj međunarodnoj pomoći zapadnom Balkanu, kao i o dosadašnjim iskustvima u korišćenju IPA sredstava, saopštio je kabinet >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << potpredsednika vlade.

Pored potpredsednika vlade, na konferenciji će učestvovati i Gerhard Šuman-Hicler, direktor Generalnog direktorata za proširenje Evropske komisije, Jan-Mari Sejler, direktor Generalnog direktorata za regionalnu politiku, kao i visoki predstavnici međunarodnih finansijskih institucija (Svetska banka, EBRD, EIB, KfW).

Zemlje zapadnog Balkana će predstavljati Nacionalni IPA koordinatori.

Tokom posete Briselu, Đelić će se sastati i sa Dačijanom Ćiološem, komesarom za poljoprivredu i ruralni razvoj, kao i sa Robertom-Jan Smitsom, direktorom Generalnog direktorata za nauku i istraživanje.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ĐELIĆ O IZAZOVIMA

Izvor: Kurir, 06.Dec.2010

BRISEL - Potpredsednik Vlade za evropske integracije Božidar Đelić učestvovaće na regionalnoj IPA konferenciji „Održivi rezultati i uticaji 2010“, koja se danas održava u Briselu, u organizaciji Generalnog direktorata za proširenje Evropske komisije..BRISEL - Potpredsednik Vlade za evropske...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.