Izvor: Nezavisne Novine, 06.Avg.2016, 15:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đekanović zauzela 35. mjesto na Olimpijadi u Riu

RIO DE ŽENEIRO - Bosanskohercegovačka streljačica Tatjana Đekanović zauzela je 35. mjesto u kvalifikacijama discipline gađanja vazdušnom puškom s deset metara na Olimpijskim igrama u Rio de Ženeiru.

Đekanović je prva od 11 bh. sportista koja je predstavljila BiH na Olimpijadi, a osvajanjem 410,8 bodova i plasmanom na 35. poziciju nije uspjela izboriti nastup u finalu.

Ukupno je učestvovalo >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << 51 streljačica, a plasman u finale izborilo je naboljih osam. Prvo mjesto zauzela je Kineskinja Du Li s 420,7 bodova, druga je bila Njemica Barbara Engleders 420,3, a treća Iranka Elaheh Ahmadi s 417,8 bodova.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Đekanović: Nisam zadovoljna plasmanom

Izvor: Nezavisne Novine, 06.Avg.2016

Bosanskohercegovačka streljačica Tatjana Đekanović osvojila je 35. mjesto u gađanju vazdušnom puškom sa deset metara na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru...Nakon svog debitantskog nastupa na Olimpijadi, devetnaestogodišnjakinja u izjavi za Olimpijski komitet BiH naglašava da je zadovoljna...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.