Đanfranko Zola ostaje u Votfordu

Izvor: Vesti-online.com, 24.Sep.2013, 13:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đanfranko Zola ostaje u Votfordu

Trener fudbalera Votforda Đanfranko Zola rekao je danas da želi da ostane u klubu i da na klupi Sanderlenda neće zameniti otpuštenog Paola Di Kanija.

 Đanfranko Zola  

Sanderlend je u nedelju otpustio trenera Paola Di Kanija zbog loših rezultata, pošto je ekipa u prvih pet prvenstvenih utakmica osvojila samo jedan bod.

 

Britanski mediji spekulisali su da će Zola preuzeti Sanderlend, ali italijanski trener rekao je da je zadovoljan >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << radom u Votfordu.

"Naravno da sam polaskan što sam među kandidatima, ali zaista sam srećan u Votfordu i zadovoljan sam svojim radom. Mislim da sam mnogo napredovao u trenerskom poslu i želim da ispunim ciljeve kluba", rekao je Zola, preneo je Skaj Sport.

 

Zola je u julu prošle godine preuzeo Votford i predvodio je klub do plej-ofa za ulazak u Premijer ligu, ali je u finalu njegova ekipa poražena od Kristal Palasa.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Đanfranko Zola ostaje u Votfordu

Izvor: Dzungla.org, 24.Sep.2013

Trener fudbalera Votforda Đanfranko Zola rekao je danas da želi da ostane u klubu i da na klupi Sanderlenda neće zameniti otpuštenog Paola Di Kanija. . OpširnijeVesti Online

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.