Izvor: N1 televizija, 02.Dec.2017, 20:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đaka prvaka maltretirala grupa starijih učenika

Posle nedavno otkrivenog slučaja vršnjačkog nasilja u srednjoj školi u Aranđelovcu, novi slučaj prijavljen je u Ivanjici u osnovnoj školi Milinko Kušić. Otac đaka prvaka prijavio je da je njegov sin bio izložen vršnjačkom nasilju i pokušaju iznude novca.

Izvor: N1

U izjavi koju je dečak dao školskom timu za sprečavanje nasilja, naveo je da su tokom nastave, kad je izašao u wc, dve devojčice ušle za njim u toalet, ugasile svetlo, zatvorile vrata, uhvatile >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << ga za ruke i noge, a dvojica dečaka koja su već bila u toaletu, svukla su mu pantalone i veš.

"U trenutku kada su me skinuli nisu me dirali, samo su me trmsili za ruke. Kada su videli da nemam novca odgurnuli su me u ćošak i ja sam pao. Oni su tada pobegli i nije bilo nikoga kome bih se mogao obratiti", naveo je dečak u izjavi.

 Direktor škole kaže da nisu tačni navodi u štampi da je dečak zlostavljan.

"Dete nema nikakve posledice. Nema fizičkog zlostavljanja, videlo bi se da je imao crvenilo ili nešto. A i roditelj je rekao da nije bilo vezivanja i dete bi reklo da su ga vezali ili bilo šta, to nije tačno", kaže direktor škole Stevan Davidović.

Škola je reagovala odmah po prijavi i preduzela sve zakonske mere i procedure za zaštitu učenika. U prizemlju gde se incident dogodio nema kamera za video nadzor, počinioci će pokušati da budu otkriveni pomoću snimaka iz hodnika.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Novi slučaj vršnjačkog nasilja

Izvor: N1 televizija, 02.Dec.2017

Posle nedavno otkrivenog slučaja vršnjačkog nasilja u srednjoj školi u Aranđelovcu, novi slučaj prijavljen je u Ivanjici u osnovnoj školi Milinko Kušić...Izvor: N1

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.