Đaci u klupama od sutra, škole same planiraju nadoknadu

Izvor: Vesti-online.com, 24.Feb.2019, 10:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đaci u klupama od sutra, škole same planiraju nadoknadu

Ðaci se sa produženog zimskog raspusta u školske klupe vraćaju sutra, kada počinje drugo polugodište, a škole same treba da naprave plan nadoknade časova i dostave ga Ministarstvu prosvete.

Škole treba da nadoknade pet radnih dana i to mogu da učine radnim subotama ili organizovanjem pretčasa ili dodatnog časa nakon nastave radnim danima.

Izvesno je samo da produžetka školske godine neće biti, jer osmaci mali maturu polažu 17,18,19. juna.

Zimski raspust produžen je za nedelju dana zbog gripa. Umesto 18. februara, drugo polugodište počeće sutra, 25. februara.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đaci od sutra u klupama, biće dodatnih časova ili subota

Izvor: B92, 24.Feb.2019

Beograd -- Đaci se sa produženog zimskog raspusta u školske klupe vraćaju sutra, kada počinje drugo polugodište...Škole same treba da naprave plan nadoknade časova i dostave ga Ministarstvu prosvete...Škole treba da nadoknade pet radnih dana i to mogu da učine radnim subotama ili organizovanjem...

Nastavak na B92...

Đaci u klupama, škole same planiraju nadoknadu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Feb.2019, 05:24

Đaci se sa produženog zimskog raspusta u školske klupe vraćaju danas,, kada počinje drugo polugodište, a škole same treba da naprave plan nadoknade časova i dostave ga Ministarstvu prosvete...Škole treba da nadoknade pet radnih dana i to mogu da učine radnim subotama ili organizovanjem predčasa...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.