Izvor: Nezavisne Novine, 25.Maj.2016, 10:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đaci su dobro, u petak se vraćaju u Derventu (VIDEO)

BANJALUKA – Svi učenici i nastavno osoblje Osnovne škole "Nikola Tesla", koji se bili u autobusu koji se sinoć zapalio u Crnoj Gori, dobro su i u petak se vraćaju u Derventu.

To je "Nezavisnim" jutros potvrdio Ljubiša Đurić, direktor škole.

"U autobusu je bilo 52 učenika te četiri nastavnika i moja zamjenica, kao vođa puta. Kada se to desilo nije bilo panike. Djeca vjerovatno nisu bila ni svjesna šta se sve moglo desiti", rekao je Đurić.

Po >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << njegovim riječima, dva autobusa agencije STP Derventa koja je organizator ekskurzije, otišla su u Budvu da bi bili na raspolaganju đacima i nastavnicima.

"Dakle, niko nije povrijeđen, a čak i kompletan prtljag od svih putnika je izvučen iz autobusa", naglasio je Đurić.

Podsjetimo, juče kasno popodne autobus se zapalio u mjestu Ulići na magistralnom putu Podgorica – Cetinje.

Vezana vijest:

Izgorio autobus koji je prevozio osnovce iz Dervente, nema povrijeđenih (VIDEO)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Đaci su dobro, u petak se vraćaju u Derventu (VIDEO)

Izvor: Cafe.ba, 25.Maj.2016

Svi učenici i nastavno osoblje Osnovne škole Nikola Tesla, koji se bili u autobusu koji se sinoć zapalio u Crnoj Gori, dobro su i u petak se vraćaju u Derventu.

Nastavak na Cafe.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.