Đaci iz Blaca poslali pomoć poplavljenima u Beogradu

Izvor: Večernje novosti, 19.Maj.2014, 12:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đaci iz Blaca poslali pomoć poplavljenima u Beogradu

UČENICI osnovne i srednje škole u Blacu, njih desetak, se okupilo u želji da pomognu ugroženima i sami se organizovali, prikupili odeću, hranu i sredstva za ličnu higijenu. Đaci su organizovali i za prevoz - stupili su u kontakt sa dispečerom u "Lasti", koji im je omogućio da sve što su sakupili pošalju "Lastinim" autobusom. U "Lasti" su preuzeli pomoć i prosledili tamo gde treba. Ovi mladi ljudi velikog srca pokazali su čelnicima opštine Blace da se ne sme čekati kako bi se pokrenula >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << humanitarna akcija, pokazali starijima šta znači biti human. Prva humanitarna pomoć iz Blaca koja je krenula za Beograd je upravo njihova. Mladi su ovim gestom pokazali da su pametniji i humaniji od starijih i dokazali ovim gestom da rastu u prave, hrabre, humane ljude.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Humana akcija pirotskih osnovaca za vršnjake u Varvarinu

Izvor: juGmedia, 20.Maj.2014, 09:22

PIROT – Učenici VII 3 osnovne skole *8 septembar* iz Pirota pokrenuli su akciju pomoci njihovim vršnjacima u ugroženim područjima. Ostala odeljenja sedmog razreda pridružili su se akciji i prikupili značajna sredstva od kojih su potom kupili vodu, sredstva za higijenu, pampers pelene , konzerviranu...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.