ĐOLE, KUPI MI JE, UZMI RAČUN I PLATI Vučić se oduševio OVOM RAKIJOM

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jul.2022, 12:15

"ĐOLE, KUPI MI JE, UZMI RAČUN I PLATI" Vučić se oduševio OVOM RAKIJOM

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić doputovao je jutros nešto pre 10 časova u Ivanjicu, u okviru posete Moravičkom okrugu.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić u poseti je opštini Ivanjica u Moravičkom okrugu. U okviru posete, predsednik je obišao selo Radaljevo i porodičnu firmu za proizvodnju sadnica, otkup i preradu jagodičastog voća Floriva.

Tu su predsedniku predstavljeni proizvodi fabrike, između ostalog džin sa malinom i različiti tipovi rakija, vina, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << likera i sokova.

Predsednik se posebno zainteresovao za rakiju od šumske jagode koju je i kupio.

- Najskuplja je malina rakija, džaba, jagoda rakija je duplo jeftinija, iako je to specijalna jagoda - rekao je Vučić, a potom odlučio da kupi jednu od izloženih rakija.

- Hoću da probam tu rakiju. Đole, kupi mi je, uzmi račun i plati - rekao je Vučić.

- Može na naš račun, predsedniče - zapitali su Ivanjičani.

- Ne - odgovorio je Vučić kratko.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.