ĐOKOVIĆ ČESTITAO ROĐENDAN SUPRUZI EMOTIVNOM PORUKOM: Volimo te iz sve snage (FOTO)

Izvor: Večernje novosti, 18.Jun.2019, 02:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ĐOKOVIĆ ČESTITAO ROĐENDAN SUPRUZI EMOTIVNOM PORUKOM: Volimo te iz sve snage (FOTO)

Novak je na „Instagramu“ objavio njihovu zajedničku fotografiju na plaži i napisao emotivnu poruku NAJBOLjI teniser sveta Novak Đoković čestitao je u ponedeljak supruzi Jeleni rođendan putem društvenih mreža, a reči koje joj je uputio izazvale su oduševljenje pratilaca. Novak je na „Instagramu“ objavio njihovu zajedničku >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << fotografiju na plaži i napisao emotivnu poruku.- Srećan rođendan Jubičak – poručio je Đoković. – Naša deca i ja smo zahvalni šte te imamo u našim životima koje ispunjavaš svakodnevno sa puno ljubavi i saosećanja. Ljubimo te i volimo iz sve snage.PROČITAJTE I: JELENA ĐOKOVIĆ ZA "NOVOSTI": Uloga Novakove žene nije mi teška Jelena Đoković je danas mlada poslovna žena, a pre braka sa proslavljenim teniserom vodila je sasvim običan studentski život i proživljavala teške periode.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

ŠMEKERČINA: Evo gde je Novak IZVEO Jelenu za ROĐENDAN, a tek šta joj je NAPISAO u poruci (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jun.2019

Uživaju u zajedničkoj sreći...Supruga, Novaka Đokovića, Jelena proslavila je juče rođendan. Samo još jedan u nizu razloga da se slavi u domu Đokovića. Srećni par proveo je dan na plaži i uživao u zajedničkoj sreći i ljubavi koja ih ispunjava...Najbolji teniser sveta se i dalje odmara posle...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.