Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Nov.2023, 11:49

Dizel pojeftinio tri dinara, nova cena 204 dinara

U narednih sedam dana maksimalna maloprodajna cena dizela biće niža za tri dinara i litar će koštati 204 dinara, dok će se benzin prodavati po istoj ceni kao i ove sedmice, za 180 dinara po litru, potvrđeno je danas Tanjugu u Ministarstvu unutrašnje i spoljne trgovine.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Objavljene maksimalne cene goriva koje će važiti narednih nedelju dana

Izvor: Bor030.net, 17.Nov.2023

U narednih sedam dana maksimalna maloprodajna cena dizela biće niža za tri dinara i litar će koštati 204 dinara, dok će se benzin prodavati po istoj ceni kao i ove sedmice, za 180 dinara po litru, potvrđeno je danas Tanjugu u Ministarstvu unutrašnje i spoljne trgovine. Nove cene goriva objavljuju...

Nastavak na Bor030.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.