Izvor: Blic, 15.Jun.2016, 17:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Divlji Zapad: Neoprezni lopov uhvaćen lasom

Robert Barba (28) nekadašnji rodeo jahač i stočar, uspeo je da savlada lasom lopova koji je u petak želeo da ukrade bicikl sa parkinga ispred prodavnice trgovinskog lanca Volmart u Oregonu.

Barba je upravo utovarao svog konja u prikolicu kada je začuo vrisak žene kojoj je 23-godišnji muškarac ukrao biciklu. Nije oklevao, već se odmah popeo na konja i pojurio za kradljivcem, koji je nakon neuspelog pokušaja vožnje bicikla nastavio da se udaljava trkom.

- Ugledao >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sam muškarca koji je pokušavao da odjuri na biciklu. Znao sam da ne mogu da ga stignem "nogama" jer nisam baš neki sprinter - rekao je Barba.

Bivši rodeo jahač je zamahnuo lasom kada se približio lopovu i uspeo je da ba obori na zemlju gde ga je zadržao do dolaska policije, nakon čega je kradljivac bicikla uhapšen i optužen za krađu.

- Ako lasom možete da savladate goveče, možete i čoveka - izjavio je Barba, koji je oduvek dobro baratao lasom.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.