Divljanje na auto-putu: Trojica vozača išli preko 230 km/h

Izvor: B92, 17.Jul.2022, 21:42

Divljanje na auto-putu: Trojica vozača išli preko 230 km/h

Pripadnici MUP-a, Uprave saobraćajne policije, presretačem su danas zaustavili i isključili iz saobraćaja trojicu vozača zbog nasilničke vožnje.

Policija je danas, oko 14.25 časova, na auto-putu Šid-Beograd, zaustavila tridesetšestogodišnjeg vozača automobila marke „audi A8“, koji je, na delu puta gde je ograničenje 130 kilometara na čas, vozio brzinom od 249,3 kilometara na čas, saopšteno je iz MUP-a.

Na istoj deonici, gde je ograničenje 130, zaustavljen >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je, oko 17.37 časova, pedesetjednogodišnji vozač „škode superb“, je upravljao vozilom brzinom od 237,8 kilometara na čas.

Na auto-putu Niš-Beograd, kod Jagodine, policija je zaustavila pedesetčetvorogodišnjeg mađarskog državljanina, koji je vozio „ford mustang“ brzinom od 252,8 kilometar na čas, gde je ograničenje, takođe, 130 kilometara na čas.

Trojica vozača biće privedeni sudiji za prekršaje po skraćenom postupku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.