Diskretno venčanje unuke britanske kraljice

Izvor: NoviMagazin.rs, 17.Jul.2020, 17:15

Diskretno venčanje unuke britanske kraljice

Princeza Beatris (Beatrice), unuka britanske kraljice Elizabete Druge (Elizabeth) i ćerka princa Endrua (Andrew) venčala se danas za italijanskog preduzetnika Edoarda Mapelija Mocija (Mapelli Moži) na privatnoj ceremoniji u Vindzoru, saopštila je danas Bakingemska palata.

Venčanje je prvobitno bilo zakazano 29. maja u Londonu, ali je odloženo zbog epidemije korona virusa.

Ceremonija je održana u prisustvu kraljice i njenog supruga, princa Filipa (Philip) i uže >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << porodice princeze i to uz sanitarne mere protiv epidemije korona virusa, navodi se u saopštenju.

Princeza Beatris (31) je ćerka Endrua, drugog sina kraljice Elizabete Druge, i Sare Ferguson (Sarah).

Moci (37) je bogati preduzetnik i obožavalac kriketa. Za sobom ima jedan brak i ima sina.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Kraljevsko venčanje: Princeza Beatris udala se sa Edoarda Mapelija Mozija na privatnoj ceremoniji u Vindzoru

Izvor: Danas, 17.Jul.2020

PA MediaPrinceza Beatris i Eudardo Mapeli Mozi fotografisani prošlog leta Princeza Beatris venčala se za italijanskog tajkuna Edoarda Mapelija Mozija na privatnoj ceremoniji u Vindzoru. Venčanje je održano u petak ujutru u kraljevskoj kapeli Svih svetih na imanju Rojal Loddž. Ceremoniji je prisustvovala...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.