Direktoru aerodroma pritvor od 30 dana

Izvor: Studio B, 11.Jul.2014, 16:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Direktoru aerodroma pritvor od 30 dana

Krivično vanpretresno veće Višeg suda u Beogradu odredilo je danas pritvor od 30 dana direktoru Beogradskog aerodroma "Nikola Tesla" Velimiru Radosavljeviću.

"Krivično vanpretresno veće Višeg suda u Beogradu donelo je danas rešenje kojim je uvažilo žalbu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu i preinačilo rešenje sudije za prethodni postupak, na taj način što je prema okrivljenom Velimiru Radosavljeviću odredilo protivor od 30 dana koji će mu se računati od dana >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << i časa lišenja slobode", navodi se u saopštenju Višeg suda u Beogradu.

Iz tog suda pojašnjavaju da je pritvor određen zbog postojanja okolnosti koje ukazuju na opravdanu bojazan da bi okrivljeni mogao uticati na predložene svedoke i time ometati dalji tok postupka.

"Zbog toga je krivično vanpretresno veće našlo da je određivanje pritvora u ovoj fazi postupka nužna i neophodna mera", navodi se u saopštenju.

Radosavljević je uhapšen zbog sumnje da je zloupotrebom položaja oštetio to preduzeće za više od 207 miliona dinara, zaključenjem štetnog ugovora sa kompanijom "Viz er" (Wiž air).

 

 

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Direktoru beogradskog aerodroma određen pritvor od 30 dana

Izvor: Nezavisne Novine, 11.Jul.2014

BEOGRAD - Viši sud u Beogradu odredio je danas direktoru beogradskog aerodroma "Nikola Tesla" Velimiru Radosavljeviću pritvor od 30 dana koji će mu se računati od dana i časa lišenja slobode.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Direktoru Aerodroma pritvor od 30 dana

Izvor: RTS, 12.Jul.2014, 15:29

Krivično vanpretresno veće Višeg suda u Beogradu odredilo je pritvor od 30 dana direktoru Beogradskog aerodroma "Nikola Tesla" Velimiru Radosavljeviću...U saopštenju Višeg suda je navedeno da je Krivično vanpretresno veće donelo rešenje kojim je uvažilo žalbu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.