Direktoru Gerontološkog centra u Nišu još dva meseca pritvora

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Jul.2020, 13:10

Direktoru Gerontološkog centra u Nišu još dva meseca pritvora

Direktoru Gerontološkog centra u Nišu Milanu Stevanoviću (47), koji se tereti za širenje zaraze Covidom 19 u tom centru, produžen je pritvor za još dva meseca.

Pritvor mu je produžen na predlog Višeg javnog tužilaštva u Nišu, odlukom Apelacionog suda, prema kojoj pritvor može da mu traje do 6. septembra, precizirao je za Tanjug portparol tužilaštva Boris Radonjić.

Protiv Stevanovića, koji je uhapšen sredinom aprila, u toku je istraga zbog sumnje da je >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << počinio krivično delo - teško delo protiv zdravlja ljudi u vezi sa krivičnim delom prenošenje zarazne bolesti.

Na saslušanju u tuzilastvu nakon hapšenja, Stevanović je negirao krivično delo za koje se tereti, a sumnja se da nije preduzeo sve neophodne mere i radnje kako bi sprečio šširenje zarazne bolesti COVID 19, usled čega je u Gerontološkom centru zaraženo 135 korisnika usluga i četvoro zaposlenih.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Još dva meseca pritvora za direktora Gerontološkog centra u Nišu

Izvor: RTS, 08.Jul.2020

Direktoru Gerontološkog centra u Nišu M. S., koji se tereti za širenje zaraze kovidom 19 u toj ustanovi, produžen je pritvor za još dva meseca. . Portparol tužilaštva Boris Radonjić kaže za Tanjug da je pritvor za M .S. koji je produžen na predlog Višeg javnog...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.