Direktorka RFZO podnela ostavku zbog Lončara

Izvor: Mondo, 09.Nov.2017, 15:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Direktorka RFZO podnela ostavku "zbog Lončara"

Vršilac dužnosti direktora Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje dr Verica Lazić podnela je danas ostavku na tu funkciju zbog nemogućnosti adekvatne saradnje sa ministrom zdravlja.

Foto: Youtube/PrintScreen

U saopštenju koje je RFZO prosledio medijima navodi se da je "Verica Lazić podnela ostavku zbog nemogućnosti adekvatne saradnje sa ministrom zdravlja Zlatiborom Lončarom".

U saopštenju Lazić zahvaljuje medijima na dosadašnjoj korektnoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << saradnji, koja je "u interesu osiguranika Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje".

Nakon ostavke dotadašnjeg direktora RFZO Momčila Babića u decembru 2014. godine Vlada Srbije preporučila je Upravnom odboru Fonda da Vericu Lazić postavi za v.d. direktora RFZO.

Verica Lazić je pre imenovanja za v.d direktora u Fondu bila na čelu sektora za kontrolu.

Direktora Fonda po sprovedenom javnom konkursu imenuje Upravni odbor, uz prethodnu saglasnost Vlade.

Mandat direktora traje četiri godine i odgovoran je Upravnom odboru Fonda.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Na čelu RFZO - dr Sanja Radojević Škodrić

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Nov.2017

Vlada Srbije donela je danas rešenje po kojem će vršilac dužnosti direktora Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje biti doktor Sanja Radojević Škodrić...Vlada je donela rešenje kojim se daje prethodna saglasnost za imenovanje Sanje Radojević Škodrić za vršilaca dužnosti direktora RFZO,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.