Direktor policije:  Povređeno više policajaca

Izvor: Mondo, 17.Mar.2019, 20:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Direktor policije: Povređeno više policajaca

Direktor policije Vladimir Rebić saopštio je da je tokom demonstracija opozicije u protekla dva dana povređeno više policajaca.

„Više policijskih službenika, koji su obavljali časno i pošteno svoj posao, pokušavajući da obezbede stabilan javni red i mir za sve građane, zadobili su povrede zbog fizičkih napada nasilnih demonstranata.

U prethodna dva dana nasilni demonstranati su beskrupulozno napadali policijske službenike čiji je posao da svim >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << građanima obezbede sigurnost na ulici, na poslu i bilo gde drugde.

Nisu birali sredstva, kamenicama i flašama su gađali policijske službenike, a jedan deo demonstranata je fizički nasrnuo na policajce u pokušaju da probije kordon. Bilo je i predloga da se teretnim vozilom razbije policijski kordon, a od jednog demonstranta oduzet je i nož.

Očekujem od nadležnih sudova najstrožije kazne za ovakvo nasilničko ponašanje i nećemo dozvoliti nikome da sprovodi nasilje“, navodi se u saopštenju Rebića.

Demonstranti, predvođeni liderom opozicije Boškom Obradovićem upali su sinoć u zgradu RTS-a, posle čega je intervenisala policija i izvela jednog po jednog napolje. Protesti su potom danas nastavljeni ispred zgrade Predsedništva Srbije i zgrade MUP-a u Ulici Despota Stefana u Beogradu.

Ultimatum opozicije: Do sutra u 15h... (FOTO, VIDEO)Vučić: Upad u RTS zbog istrage tajkuna

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.