Direktor Luke Novi Sad Milovančev smenjen zbog prevare

Izvor: Danas, 12.Jul.2019, 11:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Direktor Luke Novi Sad Milovančev smenjen zbog prevare

Direktor Luke Novi Sad Aleksandar Milovančev smenjen je jer je sebi i najbližoj saradnici za tri meseca utrostručio platu, pa je za maj primio 1,6 miliona dinara, dok istovremeno nije plaćen porez za imovinu od 18 miliona dinara za prošlu i šest miliona za ovu, piše Blic. Članak Direktor Luke Novi Sad Milovančev smenjen zbog prevare se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zorana Mihajlović u akciji dobrovoljnog davanja krvi

Izvor: Danas, 12.Jul.2019

Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović i njeni saradnici priključili su se danas akciji dobrovoljnog davanja krvi. Članak Zorana Mihajlović u akciji dobrovoljnog davanja krvi se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.