Direktor BHT1 izvršio samoubistvo

Izvor: RTS, 28.Jun.2010, 18:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Direktor BHT1 izvršio samoubistvo

Dugogodišnji novinar i direktor državne televizije Bosne i Hercegovine BHT1 Vladimir Bilić izvršio samoubistvo.

Direktor državne televizije Bosne i Hercegovine BHT1 Vladimir Bilić izvršio je jutros samoubistvo hicem u glavu, saopštio je Klinički centar u Sarajevu.

Bilić je rano jutros dovezen u bolnicu u Sarajevu sa prostrelnom povredom glave, nakon čega je bio operisan i smešten na Odeljenje intenzivne nege na Klinici za neurohirurgiju. Bilić je podlegao >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << povredama oko 15.00 časova.

Vladimir Bilić je rođen 27. aprila 1953. godine u Sarajevu. Bio je dugogodišnji novinar, urednik i medijski menadžer.

Obavljao je i dužnost generalnog direktora i člana Prelazne uprave RTV FBiH, direktora vesti i programa televizije OBN i direktora programa Federalne televizije (FTV).

Bio je dopisnik iz Sarajeva Radio Frans Enternasional (RFI) i Glasa Amerike, član IMC - nezavisne komisije za medije i predavač u Novinarskoj školi "Media plan".

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.