Dinkić: Podstaći investicije i zapošljavanje

Izvor: Studio B, 03.Mar.2014, 18:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dinkić: Podstaći investicije i zapošljavanje

Lider Ujedinjenih regiona Srbije poručio je da umesto politike štednje i stezanja kaiša, nova vlada mora da podstakne investicije i zapošljavanje.

Kako je navedeno u saopštenju URS-a, Dinkić je na konvenciji u Doljevcu, rekao da nova vlada mora da podstakne investicije i zapošljavanje kako bi ljudi mogli da zarade i troše, ali i da bi i oni koji proizvode imali kome svoju robu da prodaju.

"Ako narod nema para da kupuje, oni koji proizvode nemaju kome da prodaju >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << svoju robu. Odakle da se popuni rupa u budžetu, ako postoji rupa u novčanicima građana'', poručio je Dinkić.

Navodeći da je plan URS-a da popuni prvo novčanike ljudima, što se može samo ako imaju posao, Dinkić je istakao da će "onda biti novca i za državnu kasu".

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.