Diler umesto u taksi ušao u policijsko vozilo

Izvor: B92, 23.Dec.2017, 22:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Diler umesto u taksi ušao u policijsko vozilo

Kopenhagen -- Danski trgovac droge koji je imao 1.000 cigareta marihuane greškom je ušao u policijsko vozilo umesto u taksi, saopštila je policija u Kopenhagenu.

"Prošle noći jedan prodavac hašiša iz četvrti Kristianija, u žurbi da stigne kući ušao je u policijsko vozilo misleći da je taksi. Vrlo se iznenadio kad je uvideo gde je zapravo ušao", navela je policija.

Kristanija je liberalna četrvt Kopenhagena koja je od sedamdesetih godina glavno tržište kanabisa.

Policija je dodala da je odmah uhapsila dilera kada je pronašla kod njega drogu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Prodavac droge u Kopenhagenu ušao u policijsko vozilo umesto u taksi

Izvor: Večernje novosti, 23.Dec.2017

Danski trgovac droge koji je imao 1.000 cigareta marihuane greškom je ušao u policijsko vozilo umesto u taksi Danski trgovac droge koji je imao 1.000 cigareta marihuane greškom je ušao u policijsko vozilo umesto u taksi, saopštila je policija u Kopenhagenu. "Prošle noći...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.