Di Marija odbio astronomsku ponudu Mančester Sitija

Izvor: Vesti-online.com, 17.Jan.2010, 20:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Di Marija odbio astronomsku ponudu Mančester Sitija

Levokrilni napadač lisabonske Benfike i reprezentacije Argentine, Anhel Di Marija, odbio je astronomsku ponudu engleskog premijerligaša Mančester Sitija, prema kojoj bi bio među najplaćenijim svetskim fudbalerima.

Ugledni list "Njuz of d vorld" preneo je da je Mančester Siti za angažovanje izuzetno talentovanog 21-godišnjeg Argentinca ponudio sumu od 38 miliona funti, a to bi predstavljao rekordan transfer u britanskom fudbalu.

Di Marija je, međutim, odbio ogroman >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << novac potvrdivši da je lojalan trofejnom portugalskom klubu, sa kojim je u oktobru prošle godine produžio ugovor do 2015.

"Ne idem nigde, barem do leta. Sigurno ostajem u Benfiki do završetka sezone", rekao je Di Marija, strelac pobedonosnog gola za Argentinu u finalu olimpijskog turnira u Pekingu 2008. protiv Nigerije (1:0).

Argentina pobedom nad Nigerijom odbranila zlatnu olimpijsku medalju. Benfika je dovela Di Mariju 2007. godine iz Rosarija za sumu od osam miliona evra.

Rekordan transfer među britanskim klubovima realizovao je upravo Mančester Siti, koji je 2008. za prelazak brazilskog napadača Robinja iz madridskog Reala isplatio sumu od 32,5 miliona funti.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.