Dežurna mesta za dobrovoljno davanje krvi

Izvor: Blic, 19.Maj.2011, 16:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dežurna mesta za dobrovoljno davanje krvi

Dežurna mesta za dobrovoljno davanje krvi danas će biti Institut za transfuziju krvi Srbije, autobus na Trgu Republike i transfuziomobil na Vračaru, kod Kalenić pijace.

Građani danas takođe mogu da daju krv u centru "Sava" na Novom Beogradu, studetskom domu "Karamurma" i termoelektrani u Obrenovcu.

Dobrovoljni davaoci krvi sutra će moći da daju krv u Institutu za transfuziju krvi Srbije, autobusu na Trgu Republike, transfuziomobilu na plato ispred zgrade Beomedicine >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << na Voždovcu, zgradi "Delta holdinga" na Novom Beogradu, Domu omladine u Velikoj plani i fabrici "Prva iskra Barič" u Obrenovcu.

Povezane vesti: Dežurna mesta za dobrovoljno davanje krvi Smanjene zalihe krvi Građani mogu sutra dati krv na više mesta u Beogradu

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.