Devojčica teško povređena u nesreći

Izvor: Mondo, 15.Mar.2013, 20:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Devojčica teško povređena u nesreći

Devojčicu M. N. (9) udario je automobil danas oko 17 sati na raskrsnici Ulice majora Gavrilovića i Južnog bulevara u Beogradu.

Dete je sa povredama glave prevezeno u Urgentni centar, gde je zadržana na Odeljenju za neurohirurgiju.

Devojčicu je udario automobil dok je pretrčavala ulicu van pešačkog prelaza, a kako "Blic" nezvanično saznaje, ona je u teškom stanju.

U Urgentnom centru je rečeno da je dete pretrpelo ozbiljne povrede, kao i da >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << je u ovom tenutku nezahvalno govoriti o izgledima za njen brz oporavak.

Policija je obavila uviđaj, a saobraćaj na ovoj deonici se odvija nesmetano, piše "Blic".

(MONDO/Foto. Petar Stojanović, MONDO)
Pogledaj vesti o: Gavrilovići

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dvoje dece teško povređeno na putevima

Izvor: Telegraf.rs, 15.Mar.2013

Devojčica M. N. (9), koju je na raskrsnici kod Južnog bulevara udario automobil, pretrpela je ozbiljne povrede i u ovom trenutku nezahvalno je govoriti o izgledima za njen brz oporavak

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.