Devojčica policajcu heroju: Pamtiću te dok sam živa

Izvor: Vesti-online.com, 13.Jul.2013, 20:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Devojčica policajcu heroju: Pamtiću te dok sam živa

Policijska patrola Borče spasila je osmogodisnju devojčicu na kanalu Vizelj, saznaju beogradski mediji.

Devojčica je bila u plastičnom čamcu koji se iznenada otkačio od obale, a struja ga je odnela na sredinu kanala gde se upetljao u travu, navodi ''Telegraf.rs''. Preplašena devojčica Katarina stajala je i plačući dozivala pomoć u čamcu koji se sve više ljuljao, a svakog momenta pretilo je da se prevrne. Kanal je na tom mestu dubok tri metra, a voda je puna korova i >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << trave. Ribari u blizini pozvali su policiju.

Pripravnik Marko Jankov, čim je ugledao čamac koji se ljulja s preplašenom devojčicom, odmah je iz Kajakaškog kluba u blizini uzeo plastični kajak, uskočio je u vodu i rukama veslao dok nije stigao do deteta.

Zagrlio je i tešio malu Katarinu, a onda prešao u njen čamac kojim su se zajedno vratili na obalu, gde su ih sačekale Markove kolege.

Majka devojčice, kada je čula za događa, došla je po dete, zahvalila se policajcima i pozvala ih na sladoled.

Katarina je još jednom zagrlila policajca Marka koji je spasio i rekla mu:

''Pamtiću te dok sam živa!''.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

ZAHVALNA POLICAJCU: Pamtiću te, čiko, dok sam živa!

Izvor: Kurir, 14.Jul.2013, 07:14

Munjevito reagovao Pripravnik Marko Jankov spasao devojčicu od osam godina koja je plutala u plastičnom čamcu kanalom Vizelj..BEOGRAD - Nije razmišljao o opasnosti!..Policijska patrola PS Borča spasla je osmogodišnju devojčicu Katarinu Stojković iz čamca koji je plutao kanalom Vizelj. Plastični...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.