Devojčica koju je Bog dvaput spasao!

Izvor: Vesti-online.com, 23.Jan.2013, 14:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Devojčica koju je Bog dvaput spasao!

Kamera u jednom automobilu zabeležila je šokantan trenutak u kome je dvogodišnja devojčica izletela kroz prozor slupanog automobila i pala pravo pred točkove kamiona! Pošto odgledate snimak do kraja shvatate koju je sreću ovo dete imalo.

Zaokružena crvenom bojom je devojčica na kolovozu pored koje prolazi kamion  

Na snimku se vidi kako "micubiši" proklizava preko obe trake na zaleđenom >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << moskovskom putu, okreće se za 180 stepeni i odbija o kamionom koji mu je išao u susret!

 

Silina udara izbacila je dete pravo pod točkove sledećeg vozila sekund pošto je udes pretio da usmrti čitavu porodicu. Dete se našlo na sred kolovoza, a prava je sreća da ju je vozač kamiona uočio među razbacanim stvarima na putu, i za nekoliko centimetara veliki točkovi su je zaobišli. Pošto je izbegla udar jednog, pa zatim i drugog kamiona, otac se pribrao, istrčao iz kola i zgrabio dete sa kolovoza.

Devojčica je prošla samo sa nekoliko posekotina i udaraca, a prevezena je u bolnicu i nije u životnoj opasnosti.

 

Sjajna reakcija vozača kamiona koji su na zaleđenom putu spazili tolicno dete, kao i brza reakcija roditelja, sprečili su mučnu saobraćajnu nesreću, a snimak neverovatnog spasavanja dvogodišnjakinje obišao je svet. Momenat kada točkovi kamiona prolaze tik pored njene glave situacija su kad nam se svima stegao želudac, a srčani ritam ubrzao.

 


Pogledaj vesti o: Mitsubishi

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Pogledajte kako je devojčica dva puta “prevarila” smrt!

Izvor: AutoBlog, 23.Jan.2013

Kamera je zabeležila šokantan trenutak u kome je dvogodišnja devojčica izletela kroz prozor slupanog automobila i pala pravo pred kamion! Slike pokazuju micubiši njenih roditelja kako proklizava preko obe trake na zaleđenom moskovskom putu i sudara se sa kamionom koji mu je išao u susret! Silina...

Nastavak na AutoBlog...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.