Devojčica jurila lopove i sprečila krađu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Jun.2008, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Devojčica jurila lopove i sprečila krađu

TEL AVIV - Jedna dvanaestogodišnja izraelska devojčica trčala je za grupom lopova i okačila se na zadnja vrata njihovog kombija danas u Jerusalimu, viseći tako dok na kraju nisu bacili tašnu, ukradenu iz autombila njene majke.

Devojčica je rano jutros ostala da sedi u autu dok je njena majka vodila mlađeg brata u obdanište. U tom trenutku su lopovi, videvši je kako sedi sama, odlučili da ukradu tašnu ostavljenu na sedištu otvorenog vozila.

Neimenovana devojčica >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je tada izašla i pojurila za tri lopova, koji su ušli u kombi, pokušavajući da pobegnu. Međutim, ona ih je očito iznenadila, kada su je ugledali okačenu na zadnja vrata, pa su brže bolje bacilli kroz prozor ukradenu tašnu. Devojčica je tada skočila s kombija, lakše se povredivši ali joj medicinska pomoć nije bila potrebna.

Jerusalimska policija je otvorila istragu ovog incidenta.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.