Devojčica iz BG pronađena u Šapcu

Izvor: B92, 25.Dec.2014, 11:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Devojčica iz BG pronađena u Šapcu

Tinejdžerka iz Beograda Nina Živković pronađena je posle tri dana potrage, potvrdila je policija.

Učenica OŠ "Kosta Abrašević" iz Resnika nestala je 22. decembra u Beogradu, njen nestanak je prijavila sestra, posle čega je policija krenula u potragu.

Kako su prenosili beogradski mediji, sumnja se da je 14-godišnjakinja pobegla od kuće zbog loših ocena.

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović rekao je da je Živkovićeva pronađena u Šapcu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i da je vraćena svojoj porodici.

On je naveo da je, prema informacijama kojima raspolaže, devojčica nepovređena.

Stefanović nije rekao iz kojih pobuda je maloletna Nina Živković odlučila da ode od kuće.

"Pretpostavljam da su to neki lični, porodični razlozi, ali najvažnije je da je ona živa i zdrava. Posle teškog slučaja sa Tijanom Jurić strahujem kada neko dete nestane", kazao je Stefanović.

Ministar je naglasio da je i ovog puta policija obavila dobro svoj posao i važno je da se ona nalazi sa svojom porodicom.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pronađena nestala Nina Živković

Izvor: Nezavisne Novine, 25.Dec.2014

BEOGRAD - Tinejdžerka iz Beograda Nina Živković (14) pronađena je poslije tri dana potrage...Ova vijest je potvrđena i zvaničnim saopštenjem MUP u kojem se ne navode nikakvi dodatni detalji..."Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su Ninu Živković (14) iz Beograda. Policija...

Nastavak na Nezavisne Novine...

EPILOG POTRAGE: Nina živa i zdrava, troškarila majčinu ušteđevinu, obišla prijatelja sa Fejsbuka u Šapcu!

Izvor: Press, 26.Dec.2014, 08:51

Nina Živković (14), koja je pronađena nakon trodnevne potrage, putovala je po Srbiji i trošila majčinu ušteđevinu, dok su rodbina i prijatelji strepeli za njen život. Nina je nestala 22. decembra, a policijska patrola pronašla ju je tri dana kasnije, nedaleko od njene kuće u Resniku. ...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.