Devetoro povređeno u udesu kod Arene

Izvor: B92, 08.Jul.2016, 20:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Devetoro povređeno u udesu kod Arene

Beograd -- U lančanom sudaru koji se večeras dogodio kod Arene na Novom Beogradu devet osoba lakše je povređeno.

Kako kažu lekari Hitne pomoći, u udesu je lakše povređeno devet osoba i svi su prevezeni u Urgentni centar.

Zbog lančanog sudara velike su i gužve u ovom delu grada, prenosi Blic. Gužve su zbog udesa i na Gazeli u pravcu ka Novom Beogradu, kažu iz Beogradskog taksija.

Saobraćaj se trenutno u ostalim delovima grada odvija neometano i >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nema većih zadržavanja, dodaju taksisti, preneo je Blic.

Iz Beogradskog taksija ranije su za B92 rekli da je zastoj nastao zbog manjeg udesa u kojem su učestvovala dva automobila, kao i da je reč o "običnom čukanju".

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Devetoro povređeno u udesu kod Arene

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Jul.2016

U lančanom sudaru koji se večeras dogodio kod Arene na Novom Beogradu devet osoba lakše je povređeno ...Kako kažu lekari Hitne pomoći, u udesu je lakše povređeno devet osoba, i svi su prevezeni u Urgentni centar...Zbog lančanog sudara velike su i gužve u ovom delu grada, prenosi Blic...Gužve...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Devetoro povređeno u udesu kod Arene

Izvor: NoviMagazin.rs, 08.Jul.2016

Devet osoba lakše je povređeno u lančanom sudaru koji se danas dogodio kod Arene na Novom Beogradu u 17.49...Kako kažu lekari Hitne pomoći, u udesu je lakše povređeno devet osoba, i svi su prevezeni u Urgentni centar...Zbog lančanog sudara velike su i gužve u ovom delu grada..."Gužve su zbog...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.