Devet požara na Fruškoj gori

Izvor: B92, 17.Mar.2012, 20:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Devet požara na Fruškoj gori

Novi Sad -- Na Fruškoj gori je u poslednjih 48 sati izbilo devet požara, pa je Javno preduzeće Nacionalni park Fruška gora apelovalo večeras na građane da ne pale vatru.

Građani su zamoljeni i da ne prave roštilj na mestima koja za to nisu predviđena.

Svi požari su ugašeni, sem jednog kod Andrevlja, gde se vatrogasci još bore sa vatrom, pošto je reč o požaru "nešto većih razmera", kazala je agenciji Beta portparolka Nacionalnog parka Branka Bogavac.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Navela je da su tokom jučerašnjeg dana izbila četiri manja požara koji su ugašeni brzom reakcijom nadzornika Nacionalnog parka i policije, a uz intervenciju vatrogasne brigade.

Dodala je da je danas izbilo još pet požara i da su ponovo morale biti angažovane i policija i vatrogasne brigade.

"Za svako neodgovorno i nesavesno ponašanje pojedinaca prema prirodi predviđene su oštre kazne", upozorili su iz Nacionalnog parka.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Devet požara na Fruškoj gori zbog nesavesnih građana

Izvor: Blic, 17.Mar.2012

Na Fruškoj gori je u poslednjih 48 sati izbilo devet požara, pa je Javno preduzeće Nacionalni park Fruška gora apelovalo večeras na građane da ne pale vatru i da ne prave roštilj na mestima koja za to nisu predviđena...Svi požari su ugašeni, sem jednog kod Andrevlja, gde se vatrogasci još...

Nastavak na Blic...

Devet požara na Fruškoj gori zbog nesavesnih građana

Izvor: S media, 17.Mar.2012

Na Fruškoj gori je u poslednjih 48 sati izbilo devet požara, pa je Javno preduzeće Nacionalni park Fruška gora apelovalo večeras na građane da ne pale vatru i da ne prave roštilj na mestima koja za to nisu predviđena...Zagreb: Devet povređenih u požaru u fabrici "Pliva"..Požar u Ušću, jedan...

Nastavak na S media...

Devet požara na Fruškoj gori

Izvor: Vesti-online.com, 17.Mar.2012

Na Fruškoj gori je u poslednjih 48 sati izbilo devet požara, pa je Javno preduzeće Nacionalni park Fruška gora apelovalo večeras na građane da ne pale vatru i da ne prave roštilj na mestima koja za to nisu predviđena.

Nastavak na Vesti-online.com...

Devet požara za dva dana na Fruškoj gori

Izvor: Radio 021, 18.Mar.2012, 11:33

Na Fruškoj gori je u prethodna dva dana izbilo devet požara, pa su iz Nacionalnog parka Fruška gora apelovali na građane da ne pale vatru i da ne prave roštilj na mestima koja za to nisu predviđena.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.