Depardje ambasador crnogorske kulture

Izvor: Politika, 08.Jan.2013, 20:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Depardje ambasador crnogorske kulture

PODGORICA –Francuski glumac Žerar Depardje biće ambasador crnogorske kulture, saopšteno je u utorak uveče u Podgorici posle njegovog razgovora s premijerom Crne Gore Milom Đukanovićem.

Depardje je novinarima izjavio da je očaran prirodnim lepotama, kulturnim nasleđem i bogatom istorijom Crne Gore, zbog čega je, kako je kazao, spreman da snima filmove u toj državi.

Đukanović je kazao da to što će Depardje biti ambasador crnogorske kulture doprineti daljoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << promociji te države na međunarodnoj sceni.

Francuski glumac je dodao da nije pobegao iz Francuske, gde se u utorak nije pojavio pred sudom, već je njegova poseta Crnoj Gori ranije bila najavljena. On je istakao da će se vratiti u Francusku i pojaviti pred sudom.

Depardje se našao u žiži javnosti nakon što se odrekao francuskog državljanstva, ljut na kritike nakon što se usprotivio predlogu zakona o uvođenju poreza od 75 odsto za najbogatije Francuze. Glumac je u međuvremenu dobio ruski pasoš.

On je 8. januara trebalo da se pojavi pred sudom u Parizu zbog optužbi da je vozio skuter u pijanom stanju.

Tanjug

objavljeno: 08.01.2013
Pogledaj vesti o: Milo Đukanović

Nastavak na Politika...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ĐETIĆ. Depardije ambasador crnogorske kulture

Izvor: Kurir, 08.Jan.2013

Posle razgovora sa Milom Đukanovićem Depardije izjavio da je očaran prirodnim lepotama, kulturnim nasleđem i bogatom istorijom Crne Gore..PODGORICA - Francuski glumac Žerar Depardije biće ambasador crnogorske kulture, saopšteno je večeras u Podgorici posle njegovog razgovora s premijerom Crne...

Nastavak na Kurir...

Milo ga uposlio: Žerar Depardje postao ambasador crnogorske kulture!

Izvor: Svet, 08.Jan.2013

Francuski glumac Žerar Depardje biće ambasador crnogorske kulture, saopšteno je sinoć u Podgorici posle njegovog razgovora s premijerom Crne Gore Milom Đukanovićem. Depardje je izjavio da je očaran prirodnim lepotama, kulturnim nasleđem i bogatom istorijom Crne Gore, zbog čega je, kako je kazao,...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.