Deo opozicije bio kod Palmera, bez izjava

Izvor: Mondo, 11.Jun.2019, 15:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Deo opozicije bio kod Palmera, bez izjava

Deo opozicije sastao se danas u Beogradu sazamenikom pomoćnika državnog sekretara SAD za evropska i evroazijska pitanja Metju Palmer, potvrđeno je agenciji Beta.

Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

Sastanku su prisustvovali osnivači Saveza za Srbiju - predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas, predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić i predsednik Demokratske stranke Zoran Lutovac.

Izjave niko od lidera nije želeo da daje.

Vuk >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Jeremić rekao je ranije danas za N1 da će se "prava opozicija", koja je postala legitiman sagovornik međunarodoj zajednici, sastati sa Palmerom.

Palmer se juče sastao u Beogradu sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem i premijerkom Anom Brnabić.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Djilas, Jeremić i Lutovac se danas sastali sa Metju Palmerom

Izvor: Beta, 11.Jun.2019

Deo opozicije sastao se danas u Beogradu sa zamenikom pomoćnika državnog sekretara SAD za evropska i evroazijska pitanja Metju Palmer, potvrdjeno je agenciji Beta.Sastanku su prisustvovali osnivači Saveza za Srbiju - predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Djilas, predsednik Narodne stranke Vuk...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.