Izvor: Nezavisne Novine, 11.Nov.2016, 10:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Denver nemoćan protiv Ratnika

Srpski košarkaš Nikola Jokić odigrao je slab meč u porazu svog Denvera protiv Golden Stejt Voriorsa, rezultatom 125:101.

Jokić je za 18 minuta na parketu postigao 4 poena (1-5 iz igre), uz 3 skoka i 2 asistencije.

Vicešampion najjače lige svijeta već poslije prve četvrtine imao je prednost od 19 poena, pa se od tada pitanje pobjednika nije postavljalo.

Najefikasniji je bio Stef Kari sa 33 poena (3-4 za dva, 7-13 za tri), uz 5 skokova i 7 asistencija, >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << Klej Tompson ubacio je 19 poena (7-14 iz igre), dok je Kevin Durent prekinuo niz od 72 utakmice u kojima je postizao 20 i više poena.

On je meč završio sa 18 poena (8-16 iz igre, 9sk i 5ast), izjednačio se sa Majklom Džordanom, ali neće moći da prestigne Oskara Robertsona i Vilta Čemberlena, koji je to činio u dva navrata.

Naš Jusuf Nurkić na parketu je proveo nešto više od 16 minuta i ubacio 9 poena, a imao je i tri skoka.

U redovima Nagetsa najefikasniji bio je Džamal Marej sa 14 poena, a po dva manje postigli su Heris i Galinari.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

"Flešov" povratak, Jokić bez nade! (video)

Izvor: Sportske.net, 11.Nov.2016

Ovacije Dvejnu Vejdu nisu ga sprečile da potopi svoj Majami. Lejkersi u modi, "Obrva" konačno pobedio, Nagetsi sa slabim Jokićem lak zalogaj za Karija i Voriorse....Durantu je bio potreban još jedan koš da preskoči Majkla Džordana i postane četvrti na večnoj listi igrača koji su u uzastopnim...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.