Demostat: Stanari nezadovoljni radom profesionalnih upravnika

Izvor: Danas, 14.Avg.2019, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Demostat: Stanari nezadovoljni radom profesionalnih upravnika

Dosadašnja iskustva sa funkcijom profesionalnog upravnika pokazuju da stanarima uglavnom nisu jasne stavke navedene u računima koje im oni isporučuju za usluge, navodi se u analizi koju je objavio portal Demostat. Članak Demostat: Stanari nezadovoljni radom profesionalnih upravnika se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Demostat: Nezadovoljstvo radom profesionalnih upravnika, pojedini dobijali pretnje i bili napadnuti

Izvor: Radio 021, 14.Avg.2019

Dosadašnja iskustva sa funkcijom profesionalnog upravnika pokazuju da stanarima uglavnom nisu jasne stavke navedene u računima koje im oni isporučuju za usluge, stoji u analizi koju je objavio Demostat...Kućnim savetima je bolje rešenje da izaberu predsednika iz svojih redova jer je to daleko jeftinija...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.