Demolirana teretana na Banjici

Izvor: Blic, 06.Okt.2012, 21:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Demolirana teretana na Banjici

Tri maskirana lica ušla su jutros oko 9:20 u prostorije teretane "Etno džim" u Crnotravskoj ulici na Banjici i tom prilikom oštetili rekvizite u teretani, saopšteno je danas Tanjugu u MUP-u Srbije.

Tom prilikom nije bilo povređenih, a maskirana lica su oštetili rekvizite u prisustvu radnika obezbeđenja i spremačice. Kako je rečeno u MUP-u, nepoznata lica nisu ništa uzela, niti tražila, a policija intenzivno traga za njima.

Gradonačelnik Beograda Dragan Đilas >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << osudio je večeras napad na teretanu "Etno džim" na Banjici, uz napomenu da očekuje da će policija da uloži sve napore da uhvati, a pravosudni organi kazne počinioce.

Gradonačelnik Beograda Dragan Đilas osudio je večeras ovaj napad, uz napomenu da očekuje da će policija da uloži sve napore da uhvati, a pravosudni organi kazne počinioce.

"Ovakvi, divljački napadi, bez ikakvog povoda, vraćaju nas u vremena za koja smo mislili da su davno iza nas. Oni koji sebi uzimaju za pravo da maltretiraju druge i demoliraju, sakriveni ispod takozvanih 'fantomki', dovoljno govore o svom shvatanju hrabrosti i junaštva", naveo je on u saopštenju.

Povezane vesti: Policija zahteva veća ovlašćenja na paradi Uhvaćeni kradljivci na Centralnom groblju

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.