Demokratski front: Šire antisrpstvo, a jedina pomoć stiže iz Srbije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Mar.2020, 16:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Demokratski front: Šire antisrpstvo, a jedina pomoć stiže iz Srbije

Opozicioni crnogorski Demokratski front ocenjuje kao sramnu vest da je na granici sa Srbijom sprečen transport tri respiratora za Crnu Goru te tvrdi da je posredi još jedno raspirivanje antisrpskog raspoloženja u Crnoj Gori.

DF podseća da su podgoričke Vijesti objavile kako je na granici sa Srbijom sprečeni dopremanje tri respiratora u Crnu Goru što je naišlo na demanti dobavljača respiratora, te ističe da se potom oglasila i Uprava Carina Srbije koja je navela da ni na >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << jedan od dva prelaza koji trenutno funkcionišu između Srbije i Crne Gore nije stigao nijedan respirator.

DF ukazuje i na saopštenje srpske carine o tome da se promet robe sa Crnom Gorom odvija nesmetano.

"U trenutku kada je Crna Gora na velikim iskušenjima usled epidemije koronavirusa, 'crnogorski režim' i 'njihova posluga u medijima' se bave podmetanjima i širenjem neistina i 'lažnih vesti'", navodi se u saopštenju DF-a.

DF tvrdi da je to pokuašajš širenja antisrpskog raspoloženja u Crnoj Gori dok, kako navode, svakodnevno ulaze na hiljade tona prehrambenih i drugih neophodnih proizvoda iz Srbije koja je, ističu u ovom savezu, "jedina država koja u ovom momentu direktno pomaže Crnoj Gori".

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.