Demokrate odlučile: Pokreću proceduru za opoziv Trampa

Izvor: Danas, 24.Sep.2019, 22:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Demokrate odlučile: Pokreću proceduru za opoziv Trampa

Stephanie Keith/Getty ImagesDonald Tramp Predstanici Demokratske stranke u američkom Kongresu zvanično će pokurenuti postupak za opoziv predsednika Donalda Trampa zbog tvrdnji da je tražio političku pomoć od Ukrajine, objavili su američki mediji. Odluku je donela predsednica Predstavničkog doma i visoka funkcionerka stranke Nensi Pelozi, koja je prethodnih dana bila protiv otvaranja takve vrste procesa, ali […] Članak Demokrate odlučile: Pokreću proceduru za opoziv Trampa se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Riskantan potez demokrata s neizvesnim posledicama

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 25.Sep.2019, 07:38

Predsednica Predstavničkog doma SAD Nensi Pelozi pokrenula je postupak za opoziv predsednika Donalda Trampa. Iako Tramp verovatno neće biti opozvan, odluka jedne od liderki Demokratske partije mogla bi da ima značajne ali nepredvidive posledice, posebno po predsedničke izbore sledeće godine.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Ko nasledi besplatne akcije, jeftinije mu je da ih se odrekne

Izvor: Danas, 25.Sep.2019

Ako ste do besplatnih akcija došli kroz ostavinski postupak, možda je najjednostavnije da se njih odreknete. Procedura da inače skroman iznos koji se godinama skupljao prebacite na svoj račun, samo je u teoriji jednostavna. Članak Ko nasledi besplatne akcije, jeftinije mu je da ih se odrekne se...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.