Delovi Zemuna, Surčina i NBG u subotu bez vode

Izvor: B92, 21.Apr.2017, 09:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Delovi Zemuna, Surčina i NBG u subotu bez vode

Beograd -- Zbog radova na Proizvodnom pogonu "Bežanija" delovi Zemuna, Surčina i Novog Beograda biće bez vode od subote u 23.00 sata do nedelje u 12.00 sati.

U nedelju 23. aprila od 12.00 do 18.00 sati, tokom stabilizacije sistema vodosnabdevanja, moguće je povremeno umanjenje pritiska.

Autocisterne, za najnužnije potrebe za pijaćom vodom, obezbeđene su za prioritetne potrošače.

Mole se potrošači da pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << potrebe.

Za sve dodatne informacije potrošači se mogu obratiti Kontakt centru JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija" na telefon 3 606 606, a informacije o planiranim radovima i kvarovima na mreži mogu se potražiti i na web adresi www.bvk.rs .

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Zbog neodložnih radova, delovi Beograda ostaće bez vode tokom vikenda

Izvor: BKTV News, 21.Apr.2017

Zbog neodložnih radova na Proizvodnom pogonu "Bežanija" od subote 22. aprila u 23 sata do nedelje 23. aprila u 12 sati doći će do prekida u snabdevanju vodom ili će pad pritiska osetiti potrošači na opštinama Novi Beograd, Zemun i Surčin, saopšteno je iz beogradskog vodovoda...U nedelju 23....

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.