Delije ne daju da Ronaldo igra na Marakani?

Izvor: Nezavisne Novine, 05.Sep.2015, 16:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Delije ne daju da Ronaldo igra na Marakani?

BEOGRAD - Kvalifikacijska utakmica za Evropsko fudbalsko prvenstvo 2016. godine između Srbije i Portugala 11. oktobra trebala se igrati na stadionu Crvene zvezde popularnoj Marakani.

Međutim, ona će se na kraju odigrati u Humskoj na stadionu Partizana.

Razlog? Navodna zabrana navijača Crvene zvezde koji ne žele da reprezentacija >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << protiv Cristiana Ronalda i ostatka društva iz Portugala istrči na Marakani jer osjećaju netrepeljivost prema savezu zbog favorizovanja Partizana.

Srpski fudbalski savez donirao je novac kako bi se sredili reflektori na popularnoj Marakani i kako bi on ponovno postao domaći teren reprezentacije, ali s time se ne slažu Delije.

Utakmica protiv Portugala inače će za srpsku reprezentaciju biti u potpunosti nevažna budući nemaju matematičkih šansi za plasman na Euro. Portugal je vodeća reprezentacija skupine I s 12 bodova, dok su Srbi pretposljednji s jednim bodom na kontu, prenose beogradski mediji.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.