Delibašić će biti prebačen u pritvor u Kosovsku Mitrovicu

Izvor: Blic, 27.Mar.2014, 20:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Delibašić će biti prebačen u pritvor u Kosovsku Mitrovicu

Bivši komandir policije u severnom delu Kosovske Mitrovice Dragoljub Delibašić biće prebačen iz pritvora u Prištini u Kosovsku Mitrovicu, izjavio je danas advokat Miodrag Brkljač.

On je potvrdio da je dobio nalog Euleksovog sudije kojim je usvojen njegov zahtev o premeštanju Delibašića iz Prištine u pritvor u Kosovskoj Mitrovici.

- Međunarodni sudija Osnovnog suda u Kosovskoj Mitrovici je doneo nalog da Delibašić bude odmah prebačen u pritvor u Kosovskoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Mitrovici - rekao je Brkljač dodajući da je odluku o tome dobio pre dva dana.

Nalog se može izvršiti u roku od 48 sati od trenutka prijema naloga, ako ne bude prigovora od strane tužioca.

- Narednih dana je tehnička stvar kako će Delibašić biti prebačen u severnu Kosovsku Mitrovicu – naveo je Brkljač dodajući da nema saznanja da je do danas u 14 sati, podnet prigovor od strane tužioca.

Dragoljub Delibašić je penzionisani pukovnik MUP-a Srbije i bivši načelnik Policijske uprave u Kosovskoj Mitrovici.

On je osumnjičen za podsticanje na izvršenje krivičnog dela teškog ubistva, kao i za podsticanje na izvršenje krivičnog dela teškog ubistva u pokušaju.

Delibašić je jedan od četvorice Srba za koje je Vlada Srbije dala garancije da će biti dostupan pravosuđu na Kosovu u bilo kom trenutku ako mu se dozvoli odbrana sa slobode.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Delibašića premeštaju u Kosovsku Mitrovicu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Mar.2014

Penzionisani pukovnik policije MUP-a Srbije Dragoljub Delibašić biće premešten iz prištinskog u kosovskomitrovački zatvor, izjavio je danas agenciji Beta njegov advokat Miodrag Brkljač.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.